block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
This block of apartments was constructed as part of the La Manzanera development, continuing the line of investigation into the combination of cubes. The building takes the castle as its point of reference, and is evolved in such a way as to arrive at a configuration inspired by the nearby Peñon de Ifach crag. The unit of each apartment is composed of three cubes corresponding to living space, sleeping space and services. These three cubes are grouped around the vertical axis of the stair well which serves to support them. The openings in each cube reflect its orientation and function, without any a priori definition. In order not to be left with a cube as the exterior form, vernacular details and curving handrails and roofs were added.

Program: 18 apartments.

Client: palomar sa.


block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Social Housing