block_info: cstarchello_detailpages, Detail title

V' Tower

block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
16-Sep-2010 Sited in a newly built industrial zone, the tower engages and connects two ‘ground’ planes, the lower level of the road branching off the A2 highway, where deliveries and parking take place, and an elevated level at the top of the parking garage, served by a bus line, where the main entrance is located. The plan of the tower takes the form of its narrow, polygonal site, and is organized around two structural service shafts, so that circulation on each floor runs continuously around the perimeter of the building, just inside the façade, and all the office spaces are given views out through this peripheral movement zone. The glazing of the building skin is fritted with an enamel printed pattern, which ranges from transparent to translucent in a non-repeating rhythm, so that, depending on the angle, time of day, and density of the pattern, one either sees into the interior or sees a reflection of the building’s surroundings.
block_info: cstarchello_detailpages, Details page socials
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Offices