block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
The design concept is that of the re-configuration of a one story medical pavilion into a 2 story multi-purpose residence for under-privileged artists. The building is organized around a large double height multi-functional space which acts as a meeting, exhibition, and living environment. In section, the structure is divided into two halves, one being the double height space (with sky lights to see the moon at night,) the other being the overlapping work spaces below and bedroom areas above. A garden and a ramp create a sense of extension to the outside of the building intimate interior spaces as they relate to the main existing facility on the site.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Private Houses