block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
Juan González and Ruben Daluz, each with their own architectural office, have worked together to create this house in Uznach, in the canton of St. Gallen in Switzerland.
They were originally commissioned to merely renovate the two-story house which was already standing there, but along the way the plan arose to create a three-story new building. And once that decision had been reached, the designers were given free rein.
The building consists of three staggered boxes, which are completely opaque on the side facing the public road and completely transparent on the side facing the garden. By using the sliding door system CP 155 with low thresholds and triple glazing, the huge glass surfaces achieve a very low U-value of 0.7 W/m²K.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Housing