block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
The house is located inside the Belas Clube de Campo, a private condominium, where topography allowed to maximize exterior areas and offer privacy to the users.

The project extends throughout three floors; the first floor comprehends garage, maid room, laundry room and technical area; the second floor comprehends the office, living room, kitchen and bedrooms; the third floor is entirely occupied with the master bedroom.

The tension between the house and garden is obtained through the creation of “balconies” that are intentionaly higher than needed. The same tension was created between the house and the sky through the thick solar shades. Autochthonous vegetation occupies the extensive gardened areas.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Private Houses