block_info: cstarchello_detailpages, Detail title

School ‘De Lampion/The Chinese Lantern’

block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
10-Apr-2012 The Parasite “Lampion” is placed in the garden of a primary school as a free-standing object. Seyferth designed a volume in the shape of a mushroom. Due to the round shape all attention in the interior is drawn to the middle. The exterior design is influenced by the large, central tree in an African village where people gather to sit around. For that purpose a bench has been fitted all around the building. The façade of the school is already quite colourful. Seyferth therefore choose a standard green colour of Colorcoat® prefinished steel for the Parasite to blend in with the surrounding garden. The façade consists of 28 modular segments of sandwich elements with 0,7 mm steel sheet on the inside, 100 mm EPS insulation and 0,63 mm steel sheet on the outside, each fitted with a window on eye level. The roof is made out of a translucent air-filled construction.
block_info: cstarchello_detailpages, Details page socials
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)

Team

+ Was your company involved?

Products used

+ Where your products used?
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Primary Schools