block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
The transformation project of the Intercom building to accommodate the school centre meets the complicated constraints of the management of the traffic flow and of the compliance with the budget. The original expression of the architecture is preserved: visibility, legibility of the construction modes, preservation of the untreated appearance in contrast with modern interventions. The supply of fresh air and daylight in each classroom is provided by courtyards, gardens and patios in this common density of the urban centre. The plastic artist Jean Gilbert has been invited to contribute to the colours and light options for the transformation of the space.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Universities