block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
This family home, hemmed in by neighbours on a narrow site in Rozelle, manages to defy spatial constraints to feel like a light and generous, private retreat.

Opening out on to a Japanese-style courtyard, the home makes the most of every inch of available space. The living spaces overflow onto lush, green grass, and a multi-purpose studio welcomes visiting guests and makes extra room for family life.

Designed for a young family, it was important that the home be robust. The materials used are hardwearing; polished concrete floors, beautiful hand-made tiles, steel windows and warm timber details.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Private Houses