block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
Basic design intention of the cafeteria like restaurant, which is located in the new office and business centre 'Town Town' in Vienna, was to add complexity to a simple, linear space and reshape it in such a manifold manner, that it can no longer be conceived as a whole at first glance, but instead has to be discovered step by step.

Both an open kitchen and the bar are situated in a grey monolithic box in the centre of the restaurant. Seating is grouped around it, and differently coloured chairs create highlights among predominantly white furniture. Partially reflective room dividers are important elements of the design as they provide some intimacy and multiply the complexity of the space. Suspended from the ceiling are differently sized and well placed elements, which enhance acoustics, act as lighting and emphasize the carefully detailed design of the restaurant.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Restaurants