block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
The idyllic site with its umbrella pine forest a slope that is oriented south and towards the view, is restricted in the middle of the slope and nearby the road by a constructible zone.

The three buildings of 5 levels are placed within the upper limits and between them, the pine trees reach up to the pool. The pool is placed on a plinth sheltering the car park. This relaxation and meeting forecourt is directly linked to the pool house and the caretaker’s office that are situated on the lower edge of the site with the access to the 30 residential apartments and the shady path up to the upper part of the site.

The atmosphere of the place is peaceful, the treatment of the surrounding area and the architecture is supposed to be very sober. The simple volume of light roughcast and glazing suggest transparency games and cantilever terraces, the retaining and foundation walls are made of dry stones and the different outside spaces – for relaxation, movement, private – are
Loading...
composed between a massive of local materials.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Social Housing