block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
274 apartments grouped around two interior courtyards, laid out in separate 7-storey buildings with distinct characteristics: L’Amphithéâtre and Les Colonnes. The ground floor of the two buildings is occupied by shops, and has an underground car park for 300 cars. L’Amphithéâtre was designed as subsidized housing, and Les Colonnes as apartments to be sold on the open market. The geometry of the apartments is based on a combination of modules. The basic module is 65 m2 (77,7 sq. yards), equivalent to a three-bedroom apartment. All of the houses have dual orientation. The interior façade of the houses which delimit the elliptical plaza takes the form of a curtain wall, with a rhythmic sequence of glass columns which makes it possible to provide every apartment with a glazed window bay. Some of the apartments are laid out over two levels, and have an interior balcony opposite the curtain wall.

Client: sagi
Gross area: 22,000 m2
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Apartments