block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
On this new IJburg parcel marc prosman architecten designed a detached villa, carefully embedded in this island by its open and panoramic qualities. This spacious experience with a beautiful view on the water resembles the client's wish for a sense of freedom and characterises the design.

The back facade is mostly glass fronts, providing access to a platform terrace and the building wide balcony. The fronts are subtly framed by the same wooden structure as all facades, giving this villa its coherent appearance. The entrance at the front is being accented by a concrete frame.

Next to the entrance the kitchen is situated; the living room at the back faces the water. One wall consists of glass, mainly. A horizontal strip of frosted glass on the outside is a bookcase on the inside. This welcomes diffuse light into the living room, without affecting the occupants' privacy.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Private Houses