block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
A3-floor dwelling house, of 1970, with inadequate areas in common spaces and circulations, allows a unique vertical intervention. We opened the slabs, doubled the floor height and unfurleda ladder around the void.This reveals new visual and social paths. On the ground floor, the exterior green spaces,of east and west, are brought into the house and, also,when we breakthe pace horizontally we establish new visual journeys. With large glass doors framed in wood we closed the paths.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Private Houses