block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
Instead of old warehouses dating from the sixties, a streamlined modern building now stands on the site of a former auction in Barendrecht, designed by Roos & Ros architects. Functionality was given a higher priority than aesthetic values in the new development of this logistics distribution centre for Hillfresh, an FVW (fruit, vegetables, waste) company. The construction company, Bouwonderneming Stout, faced the challenging task of combining a well-organised layout with a focus on climate control. The firm Cladding Partners was contracted to provide the full architectural cladding. It was important for the logistics company to retain an overview of the grounds and the choice was therefore made to install the versatile Schüco adjustable louvre blinds. The project is marked by its high-quality finish and the fast pace of the construction work: the building was completed in no less than nine months – an exceptional performance!
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

  • April 06, 2011 | Tesi, Stefano commented on the project Hillfresh Barendrecht saying "a project that recalls the Italian architecture in the period between the twenties and forties of 900, very nice "
block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Distribution Centres