block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
GlaxoSmithKline
Bogota, Colombia


This project represented a challenge to AeI since GlaxoSmithKline’s old office system was very traditional; suggesting a new way of working, more open and transparent, required not only a special design but it was also necessary to manage organizational culture change.
The result exceeded customer expectations, delivering the first office project in the country that eliminates assigned workstations or private offices. This functional and operational "shake-up" required the creation of complementary spaces that supported an open office such as a "quiet room", informal open rooms, a "town hall", and "high tables".

The way the building was designed allows it to benefit from natural light. The open pleasant rest areas and cafeteria are found facing the facades and bordering the elevator area. Its 2,250 square meters act as a vibrant, sustainable city with neighborhoods (the different GSK areas): piazzas, open meeting areas, parks, and informal meeting rooms. Finally, the project is also environmentally sustainable, as it was constructed under LEED guidelines. As a result, a state-of-the-art site was designed for a company with a human and futuristic vision.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Offices