block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
An elegant entrée for the new festival district: The new festival parking garage is the final component in the repositioning of the Tyrolean Festival Erl. The new parking garage with 430 parking spaces on three levels is built not far from the famous Passionsspielhaus and the spectacular new Winter Festival Hall. Due to the geometry of the terrain the parking garage does not need any ramps. Each parking level has a separate entry and exit. Individual levels can be opened and closed depending on the demand. The building defines by its presence the transition between landscape (green meadows where cows graze) and the village of Erl. Seen from the south it is very carefully embedded in the landscape, from the north, however, it is clearly visible. Here, the garage becomes a stage for the festival guests: When exiting the garage, visitors enter a gallery overlooking the Inn valley. The festival houses come only gradually into view.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Car Parks