block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
Story detail
Equens, the first Pan-European full-service payment processor, were seeking a new interior design concept to support a changing company culture and therefore transformed the entire office interior in Utrecht. The office became more flexible with a uniform and open look because the design concept is based on the new company philosophy.

Why interface?
Equens chose Interface for the great design and structure of the selected flooring products in line with the new open office concept. The change in colour and structure on the floor makes the open spaces more dynamic. The way the tiles are manufactured also improves the acoustics in the office and the flooring is pleasant to walk on. The company's sustainability vision, Mission Zero, was another reason for selecting Interface.

Products used: Collectie Pietra - San Roco ‘special’

Interior architect: Arnold Schoordijk

Related Media

PROJECT
PROJECT
PROJECT
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Offices