block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
The 'De Commissaris' (The Commissaris) is the start of the project ‘Q4’ which intends to make living in the inner city attractive again. It replaces a post-war apartment complex in the centre of Venlo. The building houses thirty apartments on a base containing retail units and a police station and a car park for 55 vehicles in the basement. The apartments are divided between two slabs, the northern one of which faces the square and the southern one the sun. Large openings in the northern slab ensure that the flats in the southern slab retain some contact with the square, while from the square it is possible to appreciate the depth of the complex. In the middle of the block, between the two slabs, there is an eye-catching, open-air stairway realised in timber. This is a communal space that not only provides a grand entrance to the apartments on the various levels, but also provides space for communal activities. The high-quality architecture with its staggered fenestration and its use of dark brick, aluminium and
wood as materials, gives the area a significant upgrade in urban quality.
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Apartments