block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
This is a clinic situated on the boundary between urban and rural area. A flat single story building with a square roof is harmonized with the surrounding landscape. The 9 small huts with size variation corresponding to the necessary functions of the clinic are settled under the flat roof. Since the center part cannot gain the enough daylight, we made skylight slits between each hut and the roof. The sunlight illuminates the interior space brightly after bouncing on the huts' roof. To control the heat gain from the skylights in summer, the heat reflection film and the blinds are installed. Each hut has the independent thin frame structural system made of reinforced concrete, while the flat roof hanged from the huts is made of steel structure. To make the whole structure stable and to control the interior light condition, the 9 huts are turned each other in 90 degrees. Consequently these huts create the settlement like atmosphere. The circulation space and a waiting space became streets and a plaza.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Hospitals