block_info: cstarchello_detailpages, Detail title
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
This extension to a traditional house in the southern part of Switzerland will accommodate a quiet study room. Privacy was the main concern in the design of the 20 m2 room, but not at the cost of natural light and the spectacular views.

A “flexible” outer skin of timber protects against the sun, rain, filters the view on one side, provides the flooring for the balcony and steps for the stair.
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

Connected Products

block_info: cstarchello_detailpages, Community Detail

Recent activity

View all

block_info: cstarchello_detailpages, Add comment form block

Your Opinion

Join

to share your opinion. Already joined?

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Pavilions