block_info: cstarchello_detailpages, Detail title

9 Jalan Siap

block_info: cstarchello_detailpages, Stories Authors
block_info: cstarchello_detailpages, Header App Detailpages
Changes have been saved.
block_info: cstarchello_detailpages, Stories Main
7-Jan-2013 Despite being situated on a relatively low-rise site, 9 Jalan Siap manages to overlook the lush greenery of Bukit Timah Nature Reserve.

The central courtyard allows for natural ventilation, and coupled with floor-to-ceiling windows and large overhangs, helps keep the house cool and bright. Such measures ensure that energy use is minimised.

In a bid to preserve material from demolished buildings, old roof tiles feature prominently in the walls that outline the site. Salvaged relics like these help create tactile surfaces that add uniqueness and character to the house.
block_info: cstarchello_detailpages, Details page socials
block_info: cstarchello_detailpages, Relates links
block_info: cstarchello_detailpages, Involved companies (project team and products used)
block_info: cstarchello_detailpages, Connected

block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages leaderboard banner
block_info: cstarchello_detailpages, Detailpages listing block

Discover more Housing